Mijn naam is Jeffrey Harnie, oprichter van Griffin.be

Als carrossier en mijn passie voor oldtimers uit mijn vroege tienerjaren en het plezier dat ik had tijdens het rijden met mijn neef naar de kerk in mijn Vauxhall Cresta uit 1955, kreeg ik het magische gevoel van bruidsvervoer te pakken.

Daarom besloot ik het als een permanente onderneming te doen en het idee viel me op dat ik het voor de kost kon doen. Sinds die dag is mijn vervoer met Engelse taxi's gegroeid en ik geniet ervan om de vreugde en verwondering op de gezichten van de bruid en bruidegom te mogen beleven.

Daardoor kreeg ik het idee om authentieke Londense taxi's te verzamelen toen ik Londen bezocht. Sinds die dag werd mijn droom werkelijkheid.

Jeffrey Harnie

Inspiratie nodig?

Kies een Londense taxi voor een onvergetelijke bruiloft, schoolbal, avondje uit, jubileum, Sint Valentijn, rondleiding of evenement.

Jullie trouwdag is de belangrijkste dag van jullie leven, en hier bij griffin.be proberen we onze rol in jullie huwelijksdag zo bijzonder en uniek te vervullen als de dag zelf. We zijn erg trots op de persoonlijke service die we bieden. Ten eerste begrijpen we het belang van goede planning voor uw trouwdag. We zullen nauw met jullie families samenwerken om ervoor te zorgen dat onze rol in deze meest speciale dag tot in de perfectie wordt uitgevoerd.

Onze bruiloftstaxi's zijn traditionele Londense taxi's. Perfect gepresenteerd, elegant versierd met witte linten en strikken of bloemen om die laatste finishing touch toe te voegen, onze wagens hebben veel aandacht, vooral in landelijke gebieden en ze zien er geweldig uit op foto's. Al onze trouwtaxi’s zijn de FX4 en Fairway modellen, gewoon zwart en wit van kleur zonder advertenties en een volledige chromen versiering, ze vallen echt op in de menigte.

Deze taxi's zijn zo ruim en nemen vijf passagiers achterin mee. Ruim en privé binnen voor de bruid en de vader, met ruimte in een tweede trouwtaxi voor maximaal 5 bruidsmeisjes. Het is het perfecte bruidsvervoer en een fantastische manier om op uw speciale dag toe te komen. Omdat de taxi’s zo ruim zijn, kunnen we ook uw fotograaf in de taxi meenemen om onderweg een aantal geweldige foto's te maken. Met een sterke focus op professionaliteit zijn we trots op de zeer hoge normen die we zelf hebben gesteld. Betrouwbaar, vriendelijk en bieden een eersteklas service voor trouwkoppels.


Meer foto's? Klik hier!

Reacties van onze klanten

Fantastisch!!!

We waren zo blij om u website te vinden. We hadden een onvergetelijke dag en vooral mooie foto's in de Engelse taxi. Bedankt voor de goede service!

  • Rebecca & Jean

Hartelijk bedankt

We zijn gek van Londen en ons huwelijk in een Engelse cab in Brussel mogen beleven was voor ons een echt sprookje. Hartelijk dank aan het Griffin team en onze chauffeur Jeffrey, een echte gentleman.

  • Lilliane & Thierry

Meer getuigenissen? Klik hier!