Wil je trouwen in een Engelse taxi dan is het belangrijk om snel te zijn. We hebben meerdere Engelse taxi's te huur maar hebben natuurlijk veel evenementen in heel België, dus hoe eerder je reserveert, hoe waarschijnlijker het is dat de datum nog steeds vrij is, je kunt nog steeds kiezen tussen een zwarte of een witte Londense taxi.

Het boeken van een Londense taxi is eenvoudig. Elk evenement met een Londense taxi is individueel geprijsd om karakter toe te voegen aan de gelegenheid.
De trouwtaxi komt minimaal 15 minuten voor de geboekte vertrektijd toe zonder extra kosten om ervoor te zorgen dat ze klaar zijn en wachten op een snel vertrek.

Er is geen haast tijdens of na de ceremonie van het huwelijk, laat uw gasten u bewonderen in een bruiloft taxi op de belangrijkste dag van uw leven.

Eenmaal bij uw receptie aangekomen, kan de chauffeur wachten terwijl u enkele foto's ter plaatse of op een gewenste locatie maakt.

Traditioneel worden 2 bruidstaxi's geboekt, een zwarte taxi met de bruidsmeisjes en de moeder van de bruid en de witte bruidstaxi voor de bruid en haar vader.

Daarnaast kunnen we altijd een traditionele zwarte taxi leveren voor de bruidegom en zijn beste man.

De taxi is onberispelijk schoon, van binnen en van buiten. Er zijn geen reclamestickers of banners van welk type dan ook aan de buitenkant van de taxi. De chauffeur zal een formeel en net voorkomen hebben afhankelijk van de service die je kiest. Uw chauffeur zal te allen tijde beleefd, behulpzaam en geduldig zijn.

Griffin.be is gewoon geen ophaal- of afleveringsservice voor huwelijksauto's. De taxi's zijn werkvoertuigen voor alle evenementen, ze worden elke zes maand technisch gekeurd.

Wanneer een taxi gereserveerd is voor een bruiloft, word de wagen volledig gecontroleerd en word elke zorg en aandacht besteed om de bruidstaxi's op tijd en in perfecte staat te leveren.

Nee, onze autoverhuurdiensten zijn beschikbaar in heel België, maar ook in Luxemburg, Noord-Frankrijk, Nederland en Duitsland.

Nee, we doen natuurlijk veel huwelijksfeesten, maar onze Engelse taxi's worden ook op grote schaal verhuurd voor andere evenementen zoals, iemand verrassen met een speciaal transport, Valentijn, promotie, evenementen, commercials en films ...

Verras iemand met een speciaal vervoer
- Verjaardag verrassing ... voor mama, papa.
- 18e verjaardag, 21e verjaardag.
- Uit naar het casino, naar een restaurant en dan je terugreis.
- Schoolintredingen ... uitreikingen diploma's...
- Valentijnsdag - 14 februari.
- Sint-Patricks dag - 17 maart.
- Sint-Joris dag - 23 april.
- Sint-Andries dag op 30 november.

Of gewoon ... je eerste rit ooit in een traditionele Londense taxi ... een avondje uit in een zwarte of witte Londense taxi met vrienden ... met foto's en herinneringen voor een leven lang.

Evenementen
Bedrijfsevenementen- pendelvervoer in Londense cabines. Of je nu van kantoor naar vliegveld reist of groepen of klanten voor dat speciale evenement bezoekt, ik heb een vloot elegante zwarte taxi's die bij de gelegenheid passen.

Sport evenementen

Toeristische rondritten
Toeristische uitstapjes in België. Brusselse rondleidingen ... dag en nacht met bezoek aan Brussel.

Film
Traditionele Londense zwarte taxi's of witte taxi's zijn beschikbaar voor fotoshoots, tv en filmen, reclame, radio, tv-interviews, promotionele evenementen en muziekvideo's in en rond de BENELUX en Frankrijk.

We werkten aan filmsets zoals; GAN-verzekeringen Frankrijk, Eurostar.

Filmreferenties: Claude François - CLO CLO, VALPARAISO, DE VIJFDE ESTATE, ZIG ZAG KID, HITLER à HOLLYWOOD enz …